Vieraille Suihkunautinto

Hotellissa yöpyminen on aina kokemus, josta liian usein jää mieleen huono suihku. Aroma Sense ja Aromica tuo asiakkaalle unohtumattoman suihkunautinnon ja tukee elämysbisnestä.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Aroma Sense suihku on vieraille mieleenpainuva suihkunautinto

Aroma Sense ja uudistettu Aromica suihku tekee jokapäiväisestä suihkuhetkestä ylellisen nautinnon. Ainutlaatuisen teknologiansa ansiosta Aroma Sense hellii ihoa ja kosteuttaa kuivan ihon sekä hiukset. Kuten aromaterapiassa voit valita tuoksun, jonka haluat leijailevan kylpyhuoneessasi. Suodatuksen ansiosta suihkutila myös pysyy puhtaana.

Courtyard by Marriott Tampere City

Scandic Oulu Station​

Scandic Oulu City

Bisnesvieras näkee erot

Suihku on osa asiakaskokemusta

Yritykset haluavat työntekijöidensä matkustamisen olevan miellyttävää ja ne asettavat hotelleille omat laatuvaatimuksensa.  Kun laadukkaita hotelleja löytyy nykyisin moneen makuun, erot tulevat pienistä mutta tärkeistä asioista.

Yksi hotellin mukavuuksista on suihku. Kun vettä tulee sopivasti, se hivelee hellästi ihoa, raikastaa ja pesee. Paras suihkuhetki on nautinto, joka rentouttaa ja piristää. Aroma Sense tarjoaa joka kerralla suihkunautinnon.

Turisti arvostaa pientä luksusta

Suihku on hemmottelua

Lomamatkailijalle hotelli on usein nukkumista ja peseytymistä varten eikä hieno kokemus synny ylettömästä luksuksesta mutta hemmottelu on aina mukavaa.

Kun on tutustunut päivän paikkakunnan nähtävyyksiin tai vaikka käynyt kilpailemassa, on kiva tulla hotellihuoneeseen ja antaa veden valua. Aroma Sensen tuoma suihkunraikkaus on parasta mitä ihminen tarvitsee ja ihana tunne. Se herättää kipinän viettää aikaa kahdestaan.

Investointi, joka säästää itsensä takaisin

Aromica suihkupäät

Aroma Sense ja Aromica –suihkut nostavat veden virtausnopeutta 200-400 prosenttia ja sen ansiosta vesihanaa ei tarvitse käyttää täydellä teholla.

Suihkun vedenkulutus voidaan pudottaa 6,5 litraan minuutissa heikentämättä pesutehoa tai suihkunautintoa.

Voiko Aroma Sensen asentaa kaikkiin suihkujärjestelmiin?

Kyllä! Suihkut noudattavat eurooppalaisia standardeja. Niissä on ½-tuuman kierteet kuten 95 %:lla valmistajista. Jos suihkuletku kiinnittyy hissiin, suihkut sopivat kiinnityksiin.

Miksi hankkia ”suihkujen ferrari”, aroma sense-suihku?

Kahden henkilön taloudet ovat parhaimmillaan säästäneet 20 € kuukaudessa. Keskimäärin suihku säästää 60 € vuodessa per henkilö. Tähän on laskettu lämmin vesi, jätevesi ja kylmävesi. Taloyhtiöissä on parhaimmillaan säästetty 30 % alkuperäisestä vedenkulutuksesta.

Suosittelemme standardihuoneisiin

SJW säästösuihkupää

PR-SJW suihkupää tuplaa pesutehon veden virtausnopeutta nostamalla ja tekee jokaisesta suihkussa käynnistä nautinnon. Lisäosalla PR-SJW-suihkulla pääsee 6,5 litran kulutukseen minuutissa suihkunautinnosta tinkimättä. Tästä syntyy isosti säästöä vesilaskussa. Tässä suihku mallissa on myös kalkin suodatus. Suodatin kannattaa vaihtaa kerran vuodessa. Suihku toimii myös ilman suodatinta. Suodattimen vaihdot saa meiltä myös palveluna.

Suosittelemme premiumhuoneisiin ja sviitteihin​

Aromica ARO900 Tai Aroma Sense AS-9000RB

Aromica ARO900 tai Aroma Sense AS-9000RB ja aromit tuovat luksusta kylpyhuoneeseen. Vesipisarat putoilevat pehmeästi iholle ja suihku rentouttaa, kun se pesee, kosteuttaa ihoa. Hoitava luonnonöljyjä sisältävä aromi antaa puhtaalle iholle hienon tuoksun. Parhaat tuoksuvaihto ehdot asiakkaiden mielestä raikas sitruuna ja vihreä omena. Nämä suositellaan asennettavaksi ilman virtausrajoitinta, jolloin vesiputouksen tunne välittyy asiakkaille parhaiten.