Näin pienennät suihkun energian- ja vedenkulutusta

Motivan vuonna 2020 tekemän kyselyn mukaan kotitalouksissa kuluu yhtä henkilöä kohti keskimäärin 110 litraa vettä vuorokaudessa. Suurin osa vedestä käytetään hygienian hoitoon, johon menee 45% vedenkulutuksessa. Suihkussa käynti kuluttaa näistä vettä eniten.

Miksi kannattaa hankkia vedensuodatin?

Maistuuko juomavesi kloorille? Onko kylpyhuoneen suihkuun kertynyt kalkkeumia? Hankkimalla suodatin suihkuun voit nauttia raikkaista suihkuista ja kylpyhuoneesi säilyy puhtaampana. Juomaveden puhdistus taas on onnistuu hankkimalla Aroma Sense vedensuodatin keittiöhanaan.

Miten vähentää lämpimän veden kulutusta ja sähkölaskua?

Monelle ei tule yllätyksenä, että vedenlämmitys voi olla yksi suurimmista kotisi energiakustannusten aiheuttajista. Omakotitaloissa, paritaloissa ja rivitaloissa käytetään henkilöä kohden keskimääräisesti 110–120 litraa vettä vuorokaudessa.

Taloyhtiö säästää

Aroma Senseen on helppo vaihtaa ja seuraava vesilasku on heti 10-20 prosenttia pienempi. Muutos Aroma Sensen käyttöön on helppoa ja näillä muutoksilla taloyhtiön vedenkulutuksessa on nopeasti muutoksia nähtävissä. Kun vedenkulutuksessa päästään 30 prosentin säästöön, tarkoittaa se kymmenen prosentin säästöä energiankulutuksessa.

Julkisten tilojen vedenkulutuksen piilokustannukset

Veden kulutukseen liittyy piilokustannuksia, jotka usein jätetään huomiotta. Julkisissa tiloissa vedenkulutus voi lisätä ylläpitokustannuksia, alentaa kiinteistöjen arvoa ja nostaa sähkölaskuja.

Tutustu Aroma Sense -suihkuihin

Vieraille Suihkunautinto

Hotellissa yöpyminen on aina kokemus, josta liian usein jää mieleen huono suihku. Aroma Sense on joka kerta suihkunautinto ja tukee elämysbisnestä.

Ylellinen suihkunautinto

Vettä säästävä suihkupää muuttaa käsityksesi suihkusta.

Aromageeli-patruunat ihon hoitoon

C-vitamiini neutralisoi kloorin kuivattavan vaikutuksen vesijohtovedestä. C-vitamiini tekee vesijohtovedestä järvivesimäisempää. Vaikutus on hyvä iholle ja hiuksillesi. Moni atoopikko ja psoriaatikko saa apua aromin c-vitamiinista kuivan ihon hoitoon.

Vedensuodattimien erot

Vedensuodattimet ovat tärkeä osa kodin vesijärjestelmää, sillä ne auttavat puhdistamaan ja parantamaan veden laatua. Vedenpuhdistukseen löytyy useita tekniikoita. Tarjoamme suihkusuodattimia ja juomavedensuodattimia.

C-vitamiini apuna atooppisen ihon hoidossa

C-vitamiini on antioksidantti, joka on tärkeä ihon terveyden kannalta. C-vitamiini auttaa vahvistamaan ihon immuunijärjestelmää ja edistää kollageenin tuotantoa. C-vitamiini suihkussa poistaa vesijohtoveden kuivattavan vaikutuksen.

Mikä suodatin sopii minun suihkuuni?

Suodattimen valintaopas, joka auttaa tunnistamaan mikä suihku sinulla on. Lista suodattimista joita voit käyttää sinun Aromica, Water Labs tai Aroma Sense suihkussa.