ACF aktiivihiilisuodatin Aroma Sense suihkuun

Aktiivihiilisuodatin suihkuun

Mikäli haet tehokkaampaa suihkusuodatinta, suosittelemme ottamaan käyttöön aktiivihiilisuodattimen, joka imee epäpuhtauksia vielä tehokkaammin.

Aktiivihiilisuodatin sisältää puhdasta hiiltä, jonka aktiivinen pinta imee tehokkaasti epäpuhtauksia sekä hajuja vedestä. Aktiivihiili on erinomainen materiaali, joka kykenee sitomaan itseensä monia epäpuhtauksia. Aktiivihiilisuodatin suodattaa mm. rautaa, kuparia, klooria, kemiaalisia jäämiä sekä tuoksuja. Mikäli haluat käyttää aromeita suihkussa, emme suosittele aktiivihiilisuodatinta, sillä se suodattaa myös tuoksut pois vesijohtovedestä. Jos kaivovedessä tuoksuu mätä kananmuna, se johtuu rikistä. Aktiivihiilisuodatin poistaa myös rikin tuoksun.

Aroma Sensen aktiivihiilisuodatin suihkuun on helppo asentaa ja käyttää. Vedensuodattimet voivat auttaa poistamaan hajuja, värejä ja muita epäpuhtauksia vedestä, joten suihkukokemus voi tuntua miellyttävämmältä ja iho ja hiukset voivat tuntua terveemmiltä. Suodattimien käyttöikä riippuu käytön määrästä ja vedessä olevien epäpuhtauksien määrästä.

Juomaveden suodatin

Juomaveden suodatin asennetaan suoraa keittiön hanaan. Vedenpuhdistin sopii talouksiin, jossa on vanha putkisto tai juomaveden laatu on huono. Juomaveden suodatin poistaa vedestä suurimmat epäpuhtaudet kuten kloorin, putkistosta irtoavat epäpuhtaudet sekä suurimmat raskasmetallit ja mikromuovit.

Suihkusuodatin

Suihkusuodatin suodattaa vedestä mm. kalkkia, ruostetta sekä muita epäpuhtauksia ja pitää kylpyhuoneesi pinnat puhtaampina. Suodattimen käyttöikä vaihtelee suodattimen mukaan. Suihkusuodattimen avulla voit tuoda raikkaamman veden kotiisi.

Pure Rain tehostaa suihkuveden suodatustehokkuutta entisestään. Mikäli käytössäsi on aroma sense -suihkupää aromageelipakkauksella voit korvata sen tällä suihkuveden suodattimella. Pure Rain suihkuvesisuodatin Suodattaa suurempia hiukkasia kuten kalkkia, rautaa, mangaania, kuparia, ruostetta ja mikromuoveja. Vaihtoväliksi suositellaan kuutta kuukautta. Vedenpuhdistaja sopii myös vaaleille hiuksille, jotka haluavat suodattaa metalleja hiuksistaan.

 Suihkupää SJW suodatin suodattaa vedestä kalkkia, rautaa, ruostetta sekä muita epäpuhtauksia pitäen kylpyhuoneesi lattiat puhtaampana.

Mitä ovat antibakteeriset kuulat? 

Voit parantaa suihkukokemustasi antibakteerisilla kuulilla, jotka asetetaan suihkupäähän. Niillä on raikastava ja vettä pehmentävä vaikutus sekä se neutralisoi vedessä olevat bakteerit. Antibakteerikuulat ovat pitkäikäisiä mutta ajan kanssa ne voivat kerätä väriä ja alkaa tuoksumaan, jolloin ne suositellaan vaihtamaan.

Vedensuodattimet parantavat veden laatua

Vedensuodattimet ovat tärkeä osa mitä tahansa kodin vesijärjestelmää, sillä ne auttavat puhdistamaan ja parantamaan veden laatua. Vesijohtovesi puhdistetaan vesilaitoksissa mutta puhdistuksen tehokkuus voi vaihdella eikä kaikkia epäpuhtauksia saada poistettua vedestä. Tällaisia epäpuhtauksia voi olla muun muassa lääkejäämät ja mikromuovit. Veden ph-arvoa muutetaan usein lisäämällä siihen kalkkia.

Yleisin syy huonolaatuiseen veteen kuitenkin johtuu putkistojen iästä, kunnosta sekä valmistusmateriaaleista. Vanhoissa taloissa, joissa putkiremonttia ei ole vielä tehty, vesijohtovesi voi sisältää runsaasti rautaa ja vesi voi olla ummehtunutta. Vastaavasti kaivoveden laatu voi muuttua kuivan tai märän kesän vaikutuksesta.

Vesijohtoveden puhdistamiseen on kehitelty erilaisia vedensuodattimia, jotka puhdistavat vesijohtoveden tehokkaasti. Suodattimet poistavat mm. kalkkia, rautaa, kuparia sekä muita kiintoaineita, auttavat pitämään kylpyhuoneen puhtaampana sekä auttaa poistamaan metalleja hiuksista, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti hiusväriin. Erilaiset suodattimet sopivat erilaisiin tarkoituksiin ja tässä artikkelissa esittelen erilaisia suodattimia.

Miten havaitsen kalkin?

Kalkkia esiintyy usein vesiverkossa ja se ilmenee mm. saostumina käsisuihkun rei’issä sekä suihkutilojen pinnalle jäävänä kalkkijälkinä. Kalkinpoistosuodatin suihkussa vähentää kalkin määrää vedessä, joka taas näkyy puhtaimpina pintoina suihkuhuoneessa. Suurin osa suodattimista suodattaa tehokkaasti kalkkia vedestä.